molenkreek

Op 15 januari 2014 is er tijdens een verkiezingsavond in de ‘Moaneblusser’ een nieuwe dorpsraad gekozen voor Schoondijke. Inmiddels zijn we 4 jaar verder en is er weer een kleine wijziging in het bestuur gekomen. Sinds de jaarvergadering van januari 2018 bestaat het bestuur van de dorpsraad Schoondijke uit:

Lau Oosthoek (voorzitter), Jürgen Willemsen (vicevoorzitter), Marlies Bosman (secretariaat), Jorien Haartsen (penningmeester), Peter Seen, Kitty de Rijk en Richard Pijcke.

Mensen die geen computer en/of internet hebben of hebben aangegeven de nieuwsbrief liever in de brievenbus te willen ontvangen, zullen we bedienen met een papieren versie van onze nieuwsbrief. Mocht u nog mensen kennen die de papieren versie van de nieuwsbrief willen ontvangen, kunt u dit doorgeven via het secretariaat van de dorpsraad (Veldstraat 32, 4507AP te Schoondijke of drschoondijke@zeelandnet.nl) Verder zal de nieuwsbrief te lezen zijn via deze website. Behalve via de website kunt u ook op de hoogte blijven van zaken die spelen in Schoondijke via Facebook.
facebook-icon

De Dorpsraad zal maandelijks vergaderen. We willen dat graag elke keer doen bij een andere club, vereniging, bedrijf enz. die zich dan kort kunnen presenteren. Aan de ene kant kiezen we hiervoor om goed op de hoogte te zijn van alles wat er is en leeft in Schoondijke en anderzijds om ons te laten zien en horen bij zoveel mogelijk verschillende mensen. Er is natuurlijk ook ruimte voor vragen over en weer. Wilt u graag uw vereniging, bedrijf, club, stichting enz. aan ons presenteren, laat het dan weten via ons e-mailadres.