molenkreek

Op 15 januari 2014 is er tijdens een verkiezingsavond in de ‘Moaneblusser’ een nieuwe dorpsraad gekozen voor Schoondijke. Sinds de jaarvergadering van januari 2020 bestaat het bestuur van de dorpsraad Schoondijke uit:

Lau Oosthoek (voorzitter), Jürgen Willemsen (vicevoorzitter), Francess Dhaene (secretariaat), Jorien Haartsen (penningmeester), en bestuurslid Richard Pijcke.

Mensen die geen computer en/of internet hebben of hebben aangegeven de nieuwsbrief liever in de brievenbus te willen ontvangen, zullen we bedienen met een papieren versie van onze nieuwsbrief. Mocht u nog mensen kennen die de papieren versie van de nieuwsbrief willen ontvangen, kunt u dit doorgeven via het secretariaat van de dorpsraad (Pr. Irenestraat 8, 4507 BC te Schoondijke of mailen naar: dorpsraadschoondijke@gmail.com) Verder zal de nieuwsbrief te lezen zijn via deze website. Behalve via de website kunt u ook op de hoogte blijven van zaken die spelen in Schoondijke via Facebook en Schoondijke Actief.
facebook-icon

De Dorpsraad zal twee- maandelijks vergaderen. Wilt u graag uw vereniging, bedrijf, club, stichting enz. aan ons presenteren, laat het dan weten via ons e-mailadres.