molenkreek

Op 31 januari 2023 is er tijdens de jaarvergadering in MFC de Rotonde een nieuwe dorpsraad gevormd voor Schoondijke. Sinds de jaarvergadering van januari 2023 bestaat het bestuur van de dorpsraad Schoondijke uit:

Werner Verpoorten, Richard Pijcke, Marleen Mangnus, Annoeska Willemsen (Penningmeester), Debora Dusarduijn, Remy Versluijs en Mariëlle Datthijn, (secretariaat)

Mensen die geen computer en/of internet hebben of hebben aangegeven de nieuwsbrief liever in de brievenbus te willen ontvangen, zullen we bedienen met een papieren versie van onze nieuwsbrief. Mocht u nog mensen kennen die de papieren versie van de nieuwsbrief willen ontvangen, kunt u dit doorgeven via het secretariaat van de dorpsraad (Pr. Irenestraat 8, 4507 BC te Schoondijke of mailen naar: dorpsraadschoondijke@gmail.com) Verder zal de nieuwsbrief te lezen zijn via deze website. Behalve via de website kunt u ook op de hoogte blijven van zaken die spelen in Schoondijke via de facebookpagina Schoondijke Actief.
facebook-icon

De Dorpsraad zal twee- maandelijks vergaderen. Wilt u graag uw vereniging, bedrijf, club, stichting enz. aan ons presenteren, laat het dan weten via ons e-mailadres.